Principală » 2011 » Octombrie » 20 » 48 de animale salbatice de la o gradina zoologica din statul Ohio au fost ucise
11:10 AM
48 de animale salbatice de la o gradina zoologica din statul Ohio au fost ucise


Proprietarul unei gradini zologice din statul american Ohio a eliberat toate animalele dupa cre si-a pus capat zilelor. Animale salbatice precum tigri, ursi, lei si lupi au ajuns in zonele locuite de catre oameni.

Potrivit primelor informatii, peste 50 de animale au pus localnicii in pericol, dintre care numai 6 au putut fi capturate si trimise inapoi la gradina zoologica. Celelalte 48 de animale au fost impuscate de catre politisti.

"Am fost nevoiti sa omoram 48 de animale. Printre acestea se numara un lup, sase ursi bruni, doi ursi grizzly, noua lei, opt leoaice, un babuin, trei pume si 18 tigri", citat din stirileprotv.ro.

Toata teroarea a inceput marti cand politia a primit mai multe telefoane de la localnicii care reclamau animalele salbatice ce erau puse in libertate.

Oamenii legi si-au dat seama imediat despre ce e vorba si s-au deplasat la gradina zoologica pentru a depista imprejurarile. Spre surprinderea lor, la gradina zoologica n-au mai gasit nici un animal, iar proprietarul isi pusese capat zilelor dupa ce savarsise fapta.

Imediat, politistii si medicii veterinari au plecat in cautarea animalelor, iar din motiv ca nu aveau mult tranchilizant, au recurs la omorarea acestora.

Mai multe organizatii pentru protectia animalelor din intreaga lume au criticat faptele savarsite de catre autoritatile din statul Ohio.

Politia banuieste ca detinatorul gradinii zoologice din Ohio a recurs la acest gest din razbunare, fiindca avusese mai multe probleme cu legea.

Categorie: Stiri | Vizualizări: 406 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: ohio, Animale ucise, Gradina zoologica, Animale salbatice | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: