Principală » 2011 » Decembrie » 1 » A dat nastere copilului rapitorului ei si l-a ingropat in gradina
1:22 PM
A dat nastere copilului rapitorului ei si l-a ingropat in gradina
Natascha Kampusch a dat nastere unui copil pe care l-a facut cu rapitorul ei in timpul de 8 ani si jumatate cat a stat in captivitate.

Natascha Kampusch a fost rapita si a fost tinuta captiva 8 ani si jumatate, timp in care a dat nastere unui copil cei apartine rapitorului.

Potrivit publicatiei online Daily Mail, aceasta a fost rapita in 1998 in timp ce mergea la scoala in Viena si a reusit sa scape din chinurile infractorului abia in 2006.

In tot acest timp rapitorul a intretinut relatii sexuale cu tanara, in urma carora a rezultat un copil.

Liderul opozitiei Heinz Strache, din Partidul Libertatii, sustine ca politia nu si-a facut datoria in acest caz, deoarece au ignorat indiciile despre nasterea unui copil, despre care unii spun ca tanara Natascha Kampusch l-ar fi ingropat in curtea casei sale din nord-estul Vienei.

Natascha Kampusch este o femeie populara in Austria, fiind autoarea unei carti bine cunoscute.

Partidul austriac a cerut ca acest caz sa fie redeschis si le-a cerut procurorilor si anchetatorilor sa scoata la suprafata tot misterul din trecut al acestei tinere.

Autor: Daily Mail

Categorie: Stiri | Vizualizări: 406 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Nastere, Natascha Kampusch, Rapire, Copil ingropat, Ancheta | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: