Principală » 2012 » Februarie » 17 » Afla cum sa-ti faci aventurile anale placute
12:15 PM
Afla cum sa-ti faci aventurile anale placute
1. Nu folosi forta
Este important ca ambii parteneri sa isi doreasca cu adevarat sexul anal inainte de a-l face. Pentru acele femei care se tem de sexul anal sau o fac de dragul partenerului, le va fi mai greu sa se relaxeze pana la punctul in care actul sexual nu va mai fi dureros. Si sexul anal poate fi cu adevarat dureros.

2. Relaxeaza-te
Relaxarea este de o importanta cheie in sexul anal. De asemenea, este recomandat sa respiri profund. Te intrebi de ce? Muschii sfincterului anal sunt foarte puternici. Acestia se gasesc in jurul deschizaturii anale si controleaza functionarea intestinelor. Daca penetrezi anusul si nu respiri profund in timpul asta, vei simti durere.

3. Lubrifiant, lubrifiant si iar lubrifiant
Nu uita sa folosesti lubrifiant si in timpul actului sexual anal, nu doar inainte de penetrare. Daca folosesti prezervative din latex, lubrifiantul ar trebuie sa fie pe baza de apa.

4. Nu grabi lucrurile
Tine minte ca nu e de dorit sa te grabesti. Daca penetrezi anusul partenerei repede, ii poti provoca dureri mari si dezgustul fata de sexul anal pentru totdeauna. Deci, fa-o infinit de incet, incet, incet si foloseste mult lubrifiant pentru a face sexul anal mai interesant pentru amandoi.

5. Foloseste protectie
Da, partenera ta poate ramane insarcinata prin sex anal deoarece lichidul seminal poate ajunge si in vagin. Chiar daca sansele de a ramane insarcinata sunt mai mici decat prin sex vaginal, protectia este oricand binevenita. In plus, este mai usor sa patrunzi deschiderea anala cu ajutorul unui prezervativ si veti fi protejati si de infectiile ginecologice si de diferite boli cu transmitere sexuala.

6. Asigurati-va ca sunteti curati
Daca vreti sa faceti si sex oral in timp ce practicati sexul anal, spala-ti bine penisul (preferabil cu un sapun cu pH mic), abia apoi continua. Bacteriile din anus ar putea provoca iritatii sau infectii daca sunt transmise in alte parti ale corpului.

Autor: sexgen.ro / intimatemedicine.com

Categorie: Showbiz | Vizualizări: 385 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Prezervativ, lubrifiant, durere, sex anal | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: