Principală » 2011 » Decembrie » 23 » Aglomeratie si blocaje pe drumurile care duc spre munte. Care sunt cele mai favorabile rute
11:29 AM
Aglomeratie si blocaje pe drumurile care duc spre munte. Care sunt cele mai favorabile rute
Romanii care isi vor petrece sarbatorile de Craciun la munte trebuie sa stie ca de azi rutele principale care duc spre destinatiile de vacanta sunt aglomerate, iar in unele cazuri chiar blocate.

Pentru a nu vea parte de probleme in trafic, va propunem sa circulati pe urmatoarele rute:

Pentru Bucuresteni cea mai scurta ruta catre munte este DN1. Insa pentru a evita aglomeratia sau blocajele pe acest drum trebuie sa plecati de dimineata, pe la 5.

Daca doriti sa plecati mai tarziu, cea mai favorabila ruta va este Bucuresti - Pitesti - culoarul Rucar - Bran. Pe aceasta ruta ocoliti 80 de km insa evitati problemele traficului.

Pentru cei care se deplaseaza in vacanta la Sinaia, este de preferat sa urmeze drumul DN1- prin Cheia, dar este obligatoriu sa aveti masina echipata corespunzator, fiindca altfel nu aveti nici o sansa.

Sursa foto: stirileprotv.ro

Categorie: Stiri | Vizualizări: 411 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Drumuri, Blocaj, Aglomeratie, Vacanta, Rute, Munte | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: