Principală » 2011 » Mai » 7 » Al-Qaeda ameninta: Americanii vor plange cu lacrimi de sange
3:51 PM
Al-Qaeda ameninta: Americanii vor plange cu lacrimi de sange
 

"Sangele lui bin Laden ii va bantui pe americani si pe agentii lor. Ne rugam ca fericirea lor sa se transforme in jale, iar lacrimile lor sa se amestece cu sangele lor”, scrie intr-un articol publicat de gruparea terorista pe site-urile Islamice.

"Seicul combatant Abu Abdallah, Osama Mohamed bin Laden a fost ucis de gloantele tradarii si apostaziei. Daca americanii au putut sa-l ucida pe Osama, nu trebuie sa ne fie rusine, dar vor putea americanii, prin presa lor, agentii lor, echipamentele lor, militarii lor, serviciile lor de informatii si serviciile lor, sa ucida lucrul caruia seicul Osama si-a consacrat viata?. "Noi confirmam ca sangele seicului combatant Osama bin Laden nu va fi varsat degeaba si ca va fi un blestem pentru americani si agentii lor, care ii va urmari in interiorul si exteriorul tarii lor", declara in articol comandantul general al Al-Qaeda.

Tot in acel articol, comandantul al Al-Qaeda s-a angajat sa continuie ceea ce facea bin Laden: "continue pe calea Jihadului, trasata de liderii nostri si, in fruntea lor, seicul Osama, fara ezitari sau retineri. Nu ne vom indeparta de la aceasta cale pana la victorie sau la moarte", subliniaza autorii textului.
 
Gruparea Al-Qaeda a mai anuntat ca in scurt timp va publica un video cu bin Laden realizat cu o saptamana in urma ca acesta sa moara.
 
"Seicul a refuzat sa paraseasca lumea aceasta inainte de a impartasi natiunii islamice bucuria suscitata de revoltele (din lumea araba) in fata nedreptatii si nedreptilor. El a inregistrat in acest scop un mesaj audio cu o saptamana inainte de moartea sa, care contine felicitari si sfaturi, iar noi il vom difuza in curand", a adaugat gruparea.
Categorie: Stiri | Vizualizări: 418 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Al-Qaeda, Terorism, Amenintari, Osama bin Laden | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: