Principală » 2011 » Iunie » 27 » Astazi s-a sustinut proba scrisa la limba si literatura romana din cadrul examenului de bacalaureatului 2011
3:52 PM
Astazi s-a sustinut proba scrisa la limba si literatura romana din cadrul examenului de bacalaureatului 2011



In anul 2011 ministerul invatamantului a intarit sistemul anti-copiat prin implementarea camerelor de luat vederi in salile de examen.

Cele mai supravegheate examene au fost cele din Bucuresti unde potrivit absolventilor, nu s-au putut face neregularitati de catre elevi.

In celelalte orase ale tarii camerele de supraveghere erau conectate doar la calculator, insa nu si prin internet. Astfel ca elevii puteau fi urmariti doar de catre poersoanele din incinta unde se sutinea examenul.

Pentru proba scrisa de limba si literatura romana, la ora 9 s-a extras varianta cu numarul 5, iara pana la 9:30 fiecare elev avea in fata varianta respectiva.

Varianta contine III subiecte, fiecare subiect avand 30 de puncte, 10 puncte fiind din oficiu.

La subiectul I s-a dat un text la prima vedere care avea 9 cerinte cu privire la text.

La subiectul al II-lea s-a cerut sa se realizeze un text argumentativ de 15-30 de randuri despre "cunoasterea de sine".

Iar la subiectul al III-lea s-a cerut sa se realizeze un eseu de 2-3 pagini despre "particularitatile de constructie a personajului dintr-un text dramatic studiat".
Categorie: Stiri | Vizualizări: 363 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Examen, Limba si literatura romana, Bacalaureat, Varianta, Bac | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: