Principală » 2011 » Decembrie » 14 » Cel mai profesionist sofer. A intrat cu tirul pe o straduta unde nu avea loc si l-a rasturnat
9:52 PM
Cel mai profesionist sofer. A intrat cu tirul pe o straduta unde nu avea loc si l-a rasturnat
Soferul unui tir a reusit sa provoace pagube de peste 115.000 de lire sterline din cauza ca a ignorat semnele de circulatie care il avertizau ca urmeaza o strada ingusta.

Daniel Gyongyosi in varsta de 47 de ani a trebuie sa transporte ulei de masline la un supermarket din Colchester, Essex.

Insa se pare ca soferul nu a urmarit GPS-ul si a ignorat semnele ce il avertizau ca urmeaza sa se incadreze pe un drum ingust, unde nu avea loc cu un astfel de autovehicul.

Locuitorii din respectiva zona au ramas socati cand au vazut ca soferul profesionist se incadreaza pe o straduta mica, iar socul a fost si mai mare cand au observat ca remorca tirului se rastoarna.

Dupa cum se observa in fotografie si dupa cum reiese din primele informatii publicate de Daily Mail, o roata a tirului ar fi explodat dupa ce conducatorul ungar s-a urcat pe bordura unde in pneu a intrat un fier.

Cu toate acestea, soferul a fost amendat de catre politisti cu doar 40 de lire sterline.





Autor: Daily Mail

Categorie: Stiri | Vizualizări: 374 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Tir rasturnat, Conducator, Sofer profesionist | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: