Principală » 2011 » Mai » 23 » Cel mai secret loc din lume "Area 51" a fost vizitat
2:21 PM
Cel mai secret loc din lume "Area 51" a fost vizitat



Daily Mail: Toate acestea s-ar afla in "cel mai secret" loc de pe Terra", cum a fost numita "Area 51" de presa americana. Aura mistica ce s-a creat in jurul acestei baze militare din desertul Nevada - careia guvernul american nu ii recunoaste existenta - a garantat popularitatea si prezenta acestei "Area 51" in toate teoriile conspiratiei care au fost lansate, dar si in filmele SF de mare succes.

Insa acum, datorita desecretizarii informatiilor si fotografiilor cu Area 51 ofera o imagine de ansamblu asupra "celui mai secret" loc de pe Pamant. Fotografiile "National Geographic" prezinta resturile unui avion de spionaj, prabusit pe teritoriul desertului in ianuarie, 1963.

Cazul a fost musamalizat de americani in acea perioada, pentru ca nu doreau ca inamicii sa afle - in plin Razboi Rece - de inovatiile pe care le au, de cat de dezvoltata era tehnologia folosita de ei. Nedetectabil de radarele din acea vreme,
avionul prabusit, un A-12, putea zbura cu mai bine de 3.500 de km/h si putea strabate continentul american in doar 70 de minute.





Autor: Daily Mail
Sursa foto: Daily Mail via National Geographic
Categorie: Stiri | Vizualizări: 455 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Area 51, Locuri Secrete | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: