Principală » 2011 » Mai » 2 » Chinul americanilor s-a terminat. Osama bin Laden a fost impuscat in cap
11:02 AM
Chinul americanilor s-a terminat. Osama bin Laden a fost impuscat in cap
 
 
Presedintele american, Barack Obama, a declarata intr-o conferinta de presa ca teroristul numarul 1 din lume a fost impuscat in cap in urma unui bombardament din Pakistan, efectuate de fortele SUA.

Osama bin Laden este cautat de catre Americani inca din 2001, fiind presupusul vinovat pentru atacul de la 11 septembrie cand doua avioane au intrata in cele doua turnuri gemene si au facut mii de victime. Bin Laden era liderul celei mai mari retele teroriste din lume si de-a lungul vietii a realizate mai multe atentate care au avut ca principal scop oprirea nedreptati, dupa cum spune el.

"In aceasta seara le spunem tuturor americanilor ca pot dormi linistiti, si ca le multumim din suflet celor care au purtat pe umerii lor acest razboi. Ii purtam in sufletele noastre pe cei care au pierit in atentatele ucigase de la 11 septembrie, nu ii vom uita si ne vom ruga pentru ei si familiile lor. Acesta este un moment cheie pentru americani, care pune capat unei perioade negre pentru natiunea noastra. Noi nu am ales acest razboi, ci am fost fortati sa luptam pentru a ne recapata increderea si forta in noi insine", a spus Barack Obama.

Potrivit presedintelui american Barack Obama, bin Laden a fost omorat intr-o casa din Pakistan, in urma unor atacuri ale americanilor. In urma atacului niciun american nu a fost ucis, iar trupul neinsufletit al lui Obama a fost adus in SUA pentru a fi identificat de oficialii americani.

Dupa anuntul facut de presedintele american, sute de oameni au iesit pe strazi pentru a sarbatori victoria impotriva terorismului. Americanii striga pe strazi: "Am invins, am invins!"

Cadavrul liderului Al-Qaida, Osama ben Laden, a fost identificat cu ajutorul recunoasterii faciale si altor metode, a declarat un oficial american, citat de CNN.
Categorie: Stiri | Vizualizări: 486 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Armata, Omorat, SUA, America, Ucis, Fortele Americane, Bombardament, Osama bin Laden | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: