Principală » 2011 » Octombrie » 3 » Claudia Ciardone: "Cu el, nu mi-e rusine sa ma simt o tarfa!"
4:04 PM
Claudia Ciardone: "Cu el, nu mi-e rusine sa ma simt o tarfa!"


CLAUDIA CIARDONE este una dintre cele mai hot blonde din Argentina. CLAUDIA CIARDONE a fost concurenta la "Gran Hermano”, varianta locala a reality show-ului "Big Brother”, facandu-se remarcata de faimosul fotbalist Carlos Tevez (acum, la Manchester City, aflat in conflict cu antrenorul Roberto Mancini).

Cei doi ai au avut o furtunoasa relatie de dragoste, desi Tevez se mai intalnea si cu actritele Brenda Asnicar si Natalia Fassi, iar CLAUDIA CIARDONE, dupa ce se cuplase in direct cu un alt concurent din Casa Big Brother, era pe cale sa se logodeasca cu Ricardo Fort, mostenitorul unui imperiu al ciocolatei.

CLAUDIA CIARDONE a realizat mai multe pictoriale pentru revista Hombre si se pregateste pentru un nou show de televiziune. CLAUDIA recunoaste, insa, ca "Apasul” Tevez ramane in continuare pentru ea baebatul ideal: "In pat, stia sa ma faca sa ma simt o adevarata profesionista a amorului liber. Cu el, nu mi-e rusine sa ma simt o tarfa!”.

Autor: bucatarescu.ro

Categorie: Showbiz | Vizualizări: 390 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Sex, Claudia Ciardone, Carlos Tevez | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: