Principală » 2012 » Februarie » 14 » De ce femeia are atatea pretentii de la barbat cand face sex?
2:55 PM
De ce femeia are atatea pretentii de la barbat cand face sex?
De multe ori femeile le reproseaza partenerilor ca nu sunt satisfacute in pat, si totusi, acestia depun mult efort pentru a-si face partenera sa se simta in al noulea cer. Atunci care sa fie motivul pentru care femeile nu se simt asa cum isi doresc?
 
Raspunsul este simplu, FRICA. In momentul cand incepe un act sexual, in mintea barbatului i-a amploare o teama, gandindu-se mereu ce trebuie sa faca pentru ca partenera sa simta acea placere pe care si-o doreste, iar teama este conturata pe problema: "si daca tot efortul este in zadar".

De multe ori se intampla ca toata munca depus de barbat sa nu aibe nici un efect asupra femeii si asta din cauza ca odata ce teama s-a infiripat, barbatul nu-si mai poate controla orgasmul, iar acest lucru le enerveaza la culme pe partenere, fiindca acestea isi doresc ca barbatul sa fie un adevarat maraton, deoarece nu sunt satisfacute cu un singur orgasm.

Aceasta teama si presiune pe barbati vine din partea femeilor care exagereaza.
Deci nu barbatul este vinovat 100% pentru ca femeia nu a avut un orgasm. Vina se imparte 50-50%.

Sursa foto: sexgen.ro
 
Categorie: Showbiz | Vizualizări: 407 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: cunnilingus, penis, Sex, mofturi sexuale, Sex Oral | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: