Principală » 2011 » Mai » 15 » Delegatii de la PDL au votat dupa cum li s-a scris pe bilet
9:43 PM
Delegatii de la PDL au votat dupa cum li s-a scris pe bilet

Delegatii PDL au votat persoanele care vor conuce partidul PDL in functie de numele care era scris de catre sefi pe bilet.

Pe bilet erau urmatoarele nume:

Ion Ariton, Anca Boagiu, Dorin Florea, Traian Igas, Monica Macovei, Florin Popescu, Mihai Stanisoara, George Scripcaru, Gheorghe Stefan "Pinalti", Elena Udrea, Romeo Raicu, Mircea Hava, Mircea Banias, Gheorghe Albu, Mihaela Popa.

Roberta Anastase, Teodor Baconschi, Gheorghe Flutur si Sorin Frunzaverde, sunt persoanele care candidau pentru posturile de prim-vicepresedinte, care se regaseau pe bilet, si care au fost si votati.

Cu toate acestea Elena Udrea a declarat ca nu stie despre ce liste este vorba si ca nu a vazut nici un biletel cu numele unor candidati la conducerea PDL.

"N-am vazut o lista ca sa-mi dau seama despre ce este vorba. Dar am facut o supozitie despre ce ar putea fi vorba, se mai intampla cand un candidat nu e asa de cunoscut sau cand o organzatie vrea sa-si promoveze candidatul, sa sustina si candidatul unei astfel de organizatii", a spus Elena Udrea.

"Vor vota cum doresc. De exemplu, noi am dat un semnal pentru domnul Paleologu si a iesit domnul Baconschi, sa nu se creada ca nu am fi vrut sa iasa domnul Baconschi", a adaugat Elena Udrea.
Categorie: Stiri | Vizualizări: 359 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Alegeri, Conducere, PDL, Partid | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: