Principală » 2011 » Iunie » 25 » Descoperire noua in Africa Centrala: Cimitirul de creaturi gigantice
3:09 PM
Descoperire noua in Africa Centrala: Cimitirul de creaturi gigantice
 
 
pravda.ru: O echipa de antropologi au gasit morminte misterioase intr-o jungla in apropiere de orasul Kigali Ruanda (in Africa Centrala). Ramasitele apartin unor creaturi gigantice, care se aduc cu omul. Seful echipei de cercetare este de parere ca aceste ramasite ar putea fi ale unor vizitatori de pe alta planeta care au murit din cauza unei catastrofe.

In cele 40 de morminte descoperite, s-au gasit circa 200 de cadavre in ele, toate fiind perfect conservate. Creaturile erau inalte - aproximativ 7 metri. Capetele lor au fost disproportionat de mari, si nu aveau gura, nas sau ochi.

Cercetatorii cred ca aceste creaturi au fost membrii au unei aterizari straine, si au murit din cauza unui virus terestru la care ei nu aveau imunitate. Cu toate acestea, nu s-au gasit urme ale unei nave.

Nu este prima descoperire de acest gen. In vara anului 1937 un grup de oamenii de stiinta din china, condusa de profesorului Chi Putei, au descoperit in pesterile de pe muntele Muntele Bayan-Kara-Ula schelete ce auvea capurile imense, iar organismele erau pipernicite.

Autor: pravda.ru
Categorie: Stiinta | Vizualizări: 411 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Morminte, Misterios, Descoperire, Creaturi Gigantice, africa | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: