Principală » 2011 » Iulie » 11 » Descoperirea tuturor timpurilor. Cel mai mare pradator din lume
5:36 PM
Descoperirea tuturor timpurilor. Cel mai mare pradator din lume

Este un pliosaur, sau "monstru marin" despre care se spune ca ar fi cel mai de temut pradator descoperit vreodata deoarece craniul lui are 2,4 metri lungime.
 
Fosilele vechi de 155 de milioane de ani au fost gasite accidental in Dorset, Marea Britanie de catre un local colector Kevan Sheehan. Acesta a spus pentru BBC ca a gasit fosilele pe plaja. Nu s-a gandit nici o secunda ca poate fi vorba despre fosilele unui pradator de acum 155 milioane de ani.
 
Cercetatorii declara ca noua specie de pradator descoperita ar putea avea o lungime de 18 metri, insa nu pot confirma daca este cea mai mare specie.
 
"A fost, probabil, cel mai mare pradator care a trait vreodata. Daca stati in fata craniului va puteti imagina aceasta fiara enorma uitandu-se la dumneavostra. Doar gandidu-va la el vi se ridica parul din partea spate a gatului", a declarat Forrest.
 
Toata lumea poate vedea fosilele acestui pradator in muzeul Judetean Dorset.
 





Categorie: Stiinta | Vizualizări: 465 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Dinozaur, Pliosaur, Cel mai mare pradator, Fosile, Crocodil, Pradator Marin, Descoperire, Monstru Marin | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: