Principală » 2011 » Iunie » 29 » Elevii de clasa a XII-a au sustinut astazi proba scrisa la matematica sau istorie
12:22 PM
Elevii de clasa a XII-a au sustinut astazi proba scrisa la matematica sau istorie

Absolventii de clasa a XII-a au sustinut astazi proba scrisa obligatorie la matematica sau istorie la examenul de bacalaureat.

Elevii care au sustinut proba scrisa la istorie n-au scapat de ce era mai greu, deoarece subiectul III le-a dat mari batai de cap. Subiectul III a fost urmatorul:

Elaborati in aproximativ 2 pagini un eseu despre statul roman modern si relatiile internationale din secolul al XIX-lea si prima jumatate a secolului XX avand in vedere:

- prezentarea unui proiect politic al secolului al XIX-lea care a contribuit la formarea statului roman modern

- mentionarea a doua fapte istorice desfasurate in statul roman pentru modernizarea acestuia in secolul al XIX-lea -

- mentionarea a doua actiuni desfasurate de Romania in relatiile internationale din secolul al XIX-lea si precizarea unei asemanari intre acestea

- formularea unui punct de vedere referitor la rolul statului Roman in relatiile internationale din prima jumatate a secolului XX si sustinerea acestuia printr-un argument istoric.

Cei mai dezavantajati la proba scrisa la matematica au fost absolventii de mate-info (M1), avand cele mai complicate subiecte. Iata exemplul mai jos:





Categorie: Stiri | Vizualizări: 429 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Examen, Matematica, Bacalaureat, Proba Scrisa, Istorie, Bac | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: