Principală » 2011 » Octombrie » 29 » Engelbert Humperdinck va concerta in Romania
3:49 PM
Engelbert Humperdinck va concerta in Romania
Concertul va avea loc la Sala Palatului, pe data de 3 decembrie 2011, incepand cu ora 19:00.

Engelbert Humperdinck este un cantaret britanic, nascut la 2 mai 1936 in Madras (azi Chennai), in India. La 74 de ani, Engelbert Humperdinck, al carui nume vine de la scriitorul austriac cunoscut pentru povestea "Hansel si Gretel", este un artist care nu da semne de oboseala in ciuda carierei sale de peste 50 de ani. Fiind una dintre vocile cele mai puternice si durabile in industria muzicala, Engelbert Humperdinck este cantaretul care a vandut 150 milioane de albume in intreaga lume. Este cunoscut pentru colaborarile de succes cu Tom Jones. Cu 4 nominalizari la premiile Grammy, un Glob de Aur pentru "Entertainer of the Year" (1988), 63 discuri de aur, 24 de platina si o stea de Hollywood Wolk of Fame, Humperdinck s-a alaturat grupului de elita de artisti muzicali, cum ar fi Tony Bennett si Burt Bacharach.

Engelbert Humperdinck a lansat de-a lungul carierei sale numeroase melodii de succes. Putem aminti aici piese precum "Release me", "Quando, Quando", "Spanish Eyes", "After the Lovin", "Last Waltz With You". "Release me" a ocupat prima pozitie in Top 50 timp de 56 de saptamani si a fost considerata apogeul popularitatii sale. Ani de zile, artistul a inregistrat vanzari ce depaseau 85.000 de exemplare pe zi. Pe data de 29 octombrie anul trecut, Humperdinck a lansat primul sau album comercial de studio, intitulat "RELEASED".

"RELEASED" contine cantece pentru toata lumea. Pe album se regasesc piese clasice Humperdinck si, de asemenea, melodii cum ar fi "Take Me Back Again", "No One Ever Told Me", "Everything & More" sau "Tell Me Where It Hurts". Albumul contine un cantec nou, care va prinde pe toata lumea.

Autor: Revista Kaufland

Categorie: Muzica | Vizualizări: 496 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Bucuresti, Engelbert Humperdinck, romania, Concert | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: