Principală » 2011 » Mai » 23 » Este orb dar conduce doua tractoare
10:32 AM
Este orb dar conduce doua tractoare

Neculai Radeanu este un batran in varsta de 60 de ani din comuna Probota, care detine doua tractoare si pe care tot el le conduce.

Este greu sa crezi ca este orb de gradul unul si totusi conuce autovehicule. Din aceasta cauza reporterii de la ProTv s-au deplasat la el pentru a culege cateva informatii legate de starea de sanatate cu care se confrunta.

Spre surpinderea celor de la ProTv si a noastra, omul a declarat dupa un interogatoriu bine pus la punct ca omul a facut rost de actele medicale care atesta boala lui dand bani pe la medici. El a spus ca daca sunt si alte persoane din localitatea lui care au facut la fel, de ce sa nu faca si el.

Iar in urma actelor care atesta ca este orb de gradul 1, omul primeste lunar suma de 800 de lei, asta in conditiile in care boala defapt nu exista si poate conduce autovehicul fara probleme.

In loc ca banii pentru ajutor social sa ajunga la persoanele care sufera intradevar de handicap sau o alta problema de sanatate, se duc la oameni care sunt perfect sanatosi, si asta din cauza ca statul nu a facut controale regulate.

Sursa: stirileprotv.ro
Categorie: Stiri | Vizualizări: 453 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Sanatate, Ajutor Social, Orb | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: