Principală » 2011 » Iunie » 3 » “Fratele Hermes” face ceremonii de exorcizare neobisnuite
12:17 PM
“Fratele Hermes” face ceremonii de exorcizare neobisnuite



Un preot din Columbia caruia ii place sa i se spuna "Fratele Hermes”, face ceremonii de exorcizare iesite din comun.

Pentru scoaterea demonilor din oameni, preotul imbraca persoana in cauza intr-un costum alb, dupa care o aseaza intr-un loc cu noroi unde este inconjurata de lumanari de culoari rosii, albastre sau galbene.

Preotul ii acopera pe oamenii demonizati cu noroi si ii pune in mijlocul unui cerc care arde in flacari.

Preotul pe numele sau adevarat Hermes Cifuentes, este bine cunoscut in Columbia pentru puterea lui de a alunga demonii din oameni. Insa masurile la care sunt supuse respectivele persoane, nu sunt deloc religioase. Cu toate acestea, oamenii au incredere in ritualul pe care il face, deoarece de fiecare data a dat rezultate.

Multi dintre posedati sunt legati la ochi cu bucati de panza alba. Si pentru ca ritualul sa fie bizar pana la capat, in timpul exorcizarii, participantii sunt inconjurati de lumanari si fructe si le se pun pe cap oua de gaina.

Ritualul se incheie intotdeauna cu Fratele Hermes care isi pune palmele cu grija pe corpul si pe capetele posedatilor pe care el ii vindeca.
Categorie: Stiri | Vizualizări: 395 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Preot, Ritual, Columbia, Hermes Cifuentes, Fratele Hermes, Exorcizare | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: