Principală » 2011 » Octombrie » 1 » Helene Segara va sustine in premiera un concert in Romania
5:05 PM
Helene Segara va sustine in premiera un concert in Romania


Helene Segara, o diva a muzicii franceze, cunoscuta pentru colaborarile sale cu artisti precum Andrea Bocelli si Laura Pausini, va sustine in premiera un concert in Romania, evenimentul avand loc la Sala Palatului din Bucuresti, pe 21 octombrie, de la ora 20:00.

Concertul este organizat in cadrul Festivalului Muzicii la Bucuresti si face parte din turneul de promovare al noului ei album, lansat in aprilie si intitulat "Parmi la Foule". Helene Segara va canta in concert atat melodii de pe noul material discografic cat si piesele care au facut-o celebra in toata lumea, precum "Elle tu l'aime", "Mrs Jones", "Parlez-moi de nous", Il y a trop de gens qui t'aime" si "Les Valees d'Irlande'.

Descoperita de producatorul francez Orlando, fratele celebrei Dalida, Helene Segara a debutat cu albumul "Coeur de verre", care a fost foarte bine primit in Franta si Belgia. Astfel, vocea puternica si calda a fost remarcata de marele tenor italian Andreea Bocelli versiunea franco-italiana a melodiei care a dat titlul albumului "Vivo per lei". Totodata, a jucat rolul frumoasei Esmeralda din piesa de teatru muzical "Notre Dame de Paris", care cunoaste un succes fenomenal in toata lumea. "Au Nom d'une Femme", cel de-al doilea album, lansat in anul 2000, primeste discul de diamant, Helene devenind astfel una dintre cele mai iubite cantarete franceze. In 2003, in duet cu Laura Pausini, interpreteaza celebra melodia "On n'oublie jamais rien, on vit avec", in care Helene canta in mai multe limbi straine, ii confirma maturitatea artistica.

Autor: Revista Kaufland

Categorie: Muzica | Vizualizări: 689 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Sala Palatului, Bucuresti, romania, Helene Segara, Concert | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: