Principală » 2011 » Decembrie » 4 » Hugh Bonneville va filma in Romania "The Return of Captain Nemo"
2:45 PM
Hugh Bonneville va filma in Romania "The Return of Captain Nemo"
Echipa lungmetrajului de aventuri "The Return of Captain Nemo" va incepe filmarile la Bucuresti in ianuarie 2012, la Studiourile MediaPro din Buftea. In rolul capitanului este distribuit actorul britanic Hugh Bonneville. Acestuia i se alatura Hayley Atwell si David Morrissey.

Hugh Bonneville are rolul principal in serialul de televiziune britanic Downton Abbey.

Hayley Atwell a jucat in Captain America: The First Avenger. Ea a primit acum rolul Sarei, o frumoasa aventuriera care il va insoti pe Nemo in misiunea sa de descoperire a unor misteriosi "monstri ai marii", ce au scufundat o multime de nave de-a lungul coastei Atlanticului.

Morrissey a jucat rolul lui Gordon Brown in filmul lui Stephen Frears "The Deal" si a avut roluri in productii precum trilogia "Red Riding" si "John Lennon: Inceputul unei legende / Nowhere Boy". In acest film va interpreta pe unchiul Sarei, consilierul presedintelui Ulysses S. Grant, cel care intervine pe langa acesta pentru eliberarea din inchisoare a Capitanului Nemo. Filmul "The Return of Captain Nemo" este prezentat ca un fel de continuare a romanului lui Jules Verne "20.000 de leghe sub mari". Filmul il are ca erou pe capitanul Nemo, la bordul submarinului sau, Nautilus. Producatorul filmului, Amy Krell, a petrecut prima jumatate a anului acesta la Studiourile MediaPro, pentru preproductie, deoarece lungmetrajul va fi realizat in totalitate in studio si va fi completat de efecte speciale complexe.

Cu un buget de aproximativ 10 milioane de dolari, productia filmului va avea loc in intregime in interior si va folosi atat programele de grafica computerizata, cat si tehnologia 3D.

Autor: Revista Kaufland
Sursa foto: telegraph.co.uk

Categorie: Showbiz | Vizualizări: 408 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: romania, Hugh Bonneville, The Return of Captain Nemo, film, Lungmetraj | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: