Principală » 2011 » Decembrie » 1 » In Austria se deschide o scoala care ofera lectii practice de sex
2:08 PM
In Austria se deschide o scoala care ofera lectii practice de sex
Cel mai multi Britanici cred ca o astfel de activitate se invata cel mai bine in spatele usilor inchise. Insa o invatatoare suedeza crede altceva.

Ylva-Maria Thompson va deschide prima scoala din lume care are ca obiectiv predarea lectiilor de sex, in scopul de ai invata pe elevii cum sa fie mai iubitori cu partenerul/partenera.

Scoala Austrian International Sex S din Viena, ofera lectii de seductie contra sumei de 1400 de lire sterline pe o anumita perioada de timp.

Directoarea acestei scoli spune ca orice persoane care peste 16 ani se poate inscrie la primul colegiu din lume pentru sexualitate aplicata.

Elevii vor fi inchisi intr-un dormitor unde vor practica sexul dupa temele predate de catre profesor. Iar la sfarsitul cursului, li se va atribui o calificare in acest domeniu.

Sefa scolii spune ca educatia de baza nu este teoria, ci practica, fiindca numai in acest mod elevii pot deveni mult mai buni la iubit in pat.

Pe perioada cursului, persoanele vor invata pozitii sexuale, tehnici de mangaiere si caracteristici anatomice.

Purtatorul de cuvant al scolii spune ca: "Suntem increzatori ca scoala va fi un mare succes."

Autor: Daily Mail
Sursa foto: portalroman.com

Categorie: Stiri | Vizualizări: 489 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: scoala, Austria, Lectii de sex, VIENA, Practica sexuala | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: