Principală » 2011 » Mai » 17 » Irinel Columbeanu s-a dus si la parlament pentru a-si recupera fetita
7:17 PM
Irinel Columbeanu s-a dus si la parlament pentru a-si recupera fetita
 

Astazi Irinel Columbeanu s-a dus la parlament pentru a sta de vorba cu Comisia pentru Drepturile Omului, in sperantra ca isi va recupera fetita. Numai ca in loc sa geasasca parlamentarii, a gasit doar functionarii.

Daca tot a facut vizita, omul de afaceri a depus o petitie prin care le aduce la cunostinta deputatilor situatia lui financiara, si cum a fost posibil ca fetita sa nu-i fie incredintata. Parlamentarii i-au promis lui Irinel Columbeanu ca vor lua in considerare petitia depusa si ca vor incerca sa schimbe legislatia in domeniul Protectiei Copilului.

Omul de afaceri a asteptat circa 20 de minute in fata parlamentului pana a fi primit de catre un presedinte al comisiei, iar acela a fost Nicolae Paun.
 
Marius Dugulescu (de la PDL) a declarata pentru Mediafax ca nu intervin in cazul divortului si custodiei copilului al familiei Columbeanu. "Parlamentul Romaniei este mai presus de Irinei si Monici".

Imediat Irinel a dat reploca spunand: "Cine se gandeste sa nu vina la comisia care dezbate aceasta problema inseamna ca nu se gandeste la propriul copil si ar trebui sa ii fie rusine.
 
Nu vreau sa ma bag in subiecte politice, doar in problema copiilor. In cazul copilului meu, poate ca tatal e mai insistent decat alti tati. Haideti sa il ascultam si pe el. Daca autoritatile statului nu si-au facut datoria, Parlamentul poate sa analizeze si sa repare acest lucru”
, a declarat Irinel Columbeanu.
Categorie: Stiri | Vizualizări: 354 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Drepturile Omului, Parlament, Irinel Columbeanu, Custodie Copil, Divort | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: