Principală » 2011 » Octombrie » 22 » Johnny Depp este fan al Tarafului de Haidouks
2:47 PM
Johnny Depp este fan al Tarafului de Haidouks

Prietenia dintre faimosul actor si Taraful Haiducilor (Trupa de lautari din Clejani) a inceput dupa un concert pe care taraful l-a sustinut la Paris, in 1995.

La inceputul anilo '90, trupa a inceput o serie de concerte in toata lumea si au fost invitati sa apara in filme sau sa faca muzica pentru filme.

Prietenia dintre actorul american si Taraful Haiducilor s-a legat rapid, iar dupa un timp, actorul le-a propus sa joace intr-un film, alaturi de el.

Lautarii au aparut in filmul "Omul care plange", produs de jurnalista Sally Potter, in 2000, alaturi de John Turturro, Christian Ricci, Cate Blanchett si Johnny Deep, romanii interpretand rolul familiei acestuia din urma. Actorul a ramas impresionat de muzica lor si i-a luat acasa sa-i cante o noapte intreaga.

Trupa a mai aparut alaturi de Johnny Deep in anul 2006, in filmul documentar despre cultura Romani - When the Road Bends: Tales of a Gypsy Caravan, in regia lui Jasmine Dellal. La invitatia acestuia, au mai sustinut concerte la petreceri private de la Hollywood si tot el a fost cel care le-a inmanat premiul pentru cel mai bun grup din Europa si Orientul Mijlociu, in cadrul BBC World Music, in anul 2002.

In ianuarie 2000, Johnny Depp vorbea despre Taraful de Haidouks pentru revista Studio Magazine: "I-am cunoscut in timpul filmarilor de la The Man Who Cried. Pentru mine ei reprezinta un model din punct de vedere al viziunii pe care o au asupra vietii. In ciuda tuturor lucrurilor prin care au trecut, baietii acestia canta o muzica ce exprima cea mai imensa fericire. Au un dar special de a te face sa te simti viu. Se numara printre oamenii cei mai extraordinari pe care i-am intalnit".

Taraful din Clejani si Viorica au cantat si la nunta lui Johnny Depp cu Vanessa Paradis. Nunta a fost in stil tiganesc.

Autor: Revista Kaufland

Categorie: Showbiz | Vizualizări: 698 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Johnny Depp, Taraful Haiducii, Taraful din Clejani, Tarafului de Haidouks | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: