Principală » 2011 » Mai » 3 » Lista FBI cu principalii teroristi ce trebuie eliminati
7:41 PM
Lista FBI cu principalii teroristi ce trebuie eliminati
Robert William Fisher - cautat din 2001
Fisher este cautat pentru crima. Acesta si-a omorat in 2001 sotia si copiii in casa lor din Scottsdale, Arizona, apoi a aruncat in aer locuinta.

Alexis Flores - cautat din iulie 2000
Flores este cautat pentru ca a fost implicat in rapirea unui copil de cinci ani, in Philadelphia. Fetita a fost rapita in iulie, si a fost gasita o luna mai tarziu, strangulata intr-un apartament.

Semion Mogilevich - cautat din 2003
Mogilevich este cautat pentru ca a participat la o frauda de milioane de dolari, care a dus la falimentarea unei firme din Canada.

Jason Derek Brown - cautat din noiembrie 2004
Brown este cautat pentru un atentat asupra unei masini de politie, in fata unui teatru din Phoenix, Arizonais.

Glen Stewart Godwin - cautat din 1991
Godwin avea de savarsit o pedeapsa la inchisoarea Folsom din California, cand a evadat in 1987. Mai tarziu in cursul acelui an a fost prins pentru trafic de droguri in Mexic, si a fost incarcerat in Guadalajara. Godwin a evadat inca o data, dupa ce a omorat un coleg de celula, in 1991, iar de atunci nu a mai fost gasit.

Eduardo Ravelo - cautat din 2008
Ravelo era implicat intr-o actiune de spalare de bani si trafic de droguri. Ravelo a fost ultima oara vazut in Texas in 2008.

Joe Luis Saenz - cautat din 1998
In iulie1998, Saenz a omorat doi membrii dintr-o gasca rivala, apoi, doua saptamani mai tarziu si-a rapit, violat si ucis iubita.  In 2008, Saenz a mai ucis o alta persoana din Los Angeles.

James J Bulger - cautat din 1970
Bulger este cautat pentru ca a comis mai multe crime intre anii '70 si '80. Este liderul unei bande de crima organizata, care se ocupa cu trafic de droguri si alte activitati ilegale.

Victor Manueal Gerena - cautat 1983
Gerena este cautat pentru un jaf armat in urma caruia a fugit cu suma de $7 milioane. In acel atac a incatusat doi paznici, iar apoi le-a injectat o substanta care i-a adormit pentru a fura banii.
Categorie: Stiri | Vizualizări: 455 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: FBI, Teroristi, Lista | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: