Principală » 2011 » Decembrie » 14 » Mafia angajarilor anihilata de DIICOT. Dadeau afara oameni pe care ii reangajau a doua zi pentru a lua bani de la stat
2:28 PM
Mafia angajarilor anihilata de DIICOT. Dadeau afara oameni pe care ii reangajau a doua zi pentru a lua bani de la stat
Consilieri locali si sefi ai ocoalelor silvice din zona Toplita - Tulghes, Mures au fost ridicati de catre procurorii DIICOT dupa ce au adus prejudicii de peste 2 milioane de euro.

Acestia sunt acuzati ca exploatau abuziv suprafete pentru care primeau autorizatie, prelucrau lemnul si apoi il vindeau la suprapret.

Pe langa toate acestea, procurorii DIICOT au mai depistat ca au adus prejudicii statului de 50.000 de euro din subventii. Mai exact, suspectii au concediat 70 de oamenii dupa care i-a reangajat a doua zi pe o alta firma, miscare care le-a adus in buzunare 50.000 de euro.

Gruparea mafiota este cercetata acum pentru constituirea unui grup infractional specializat in afaceri ilegale cu material lemnos, evaziune fiscala, spalare de bani, inselaciune, dare si luare de mita.

Sursa: stirileprotv.ro
Sursa foto: romanialibera.ro

Categorie: Stiri | Vizualizări: 604 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Perchezitii, Subventii, Mafia lemnului | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: