Principală » 2011 » Mai » 5 » Manelistul Florin Salam a castigat 1 milion de euro la ruleta
6:01 PM
Manelistul Florin Salam a castigat 1 milion de euro la ruleta

 
Florin Salam a castigat in trei zile 1 milion de euro de la 3 cazinouri. In ultima perioada manelistului i-a mers din ce in ce mai rau din cauza cazinourilor ajungand sa se imprumute la camatari sute de mii de euro.
 
Insa se pare ca norocul i-a surus astfel ca in doar 3 zile a reusit sa pagubeasca trei cazinouri de 1 milion de euro, si toti banii au fost castigati la ruleta.

Cei mai multi bani i-a castigat la cazinoul Hotelului Marriott, unde a tras si linie si a calculat cat a castigat. Vazandu-se cu un milion de euro in buzunar, manelistul si-a tras imediat o masina de lux, un Audi R8 in valoare de 170.000 de euro, iar restul banilor i-a dus la camatari de unde se imprumutase.
 
Dupa castigarea acestei sume, Florin Salam le-a spus prietenilor ca se va lasa de acest viciu care i-a adus numai probleme, deoarece castigarea unei sume asa de mare este un semn de la Dumnezeu care ii cere acest lucru.
 

Categorie: Showbiz | Vizualizări: 713 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Cazinou, Castig, Florin Salam | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: