Principală » 2011 » Mai » 7 » Monica Columbeanu a falsificat actele pentru a pune mana pe fiica ei
4:32 PM
Monica Columbeanu a falsificat actele pentru a pune mana pe fiica ei

Irinel Columbeanu si-a tot cautat fetita in ultimele zile, insa atat Monica cat si fetita, Irina, au fost de negasit.

Potrivit unui articol publicat astazi de Cancan, cele doua surori, Monica si Ramona Gabor, s-au ocupat in tot acest timp de falsificarea unor acte cu ajutorul carora sa poata lua fetita in custodia ei definitiv.

Mai exact este vorba despre urmatorul lucru: Aşadar, deşi Monica e „dispărută" de zile întregi , Protecţia Copilului a primit abia azi un proces verbal încheiat, chipurile, pe 2 mai, de predare- primire a micuţei Irina de la mamă la sora ei, ramona Gabor. Procesul verbal este ştampilat de avocatul Monicăi, Dojană şi este de fapt un fax, teoretic conform cu originalul. Care original, însă, lipseşte. Culmea este că modelul procesului verbal este luat după unul tipic de predare a mărfurilor. Avocaţii care au analizat actul susţin că există o diferenţă evidentă între semnăturile celor două surori, semn că ele nu au fost date în acelaşi timp. Monica a semnat prima, i-a trimis surorii ei actul prin e-mail, iar aceasta a contrasemnat de la distanţă, citat din cancan.ro.

Irina a fost mutata la o gradinita din Pipera ce are un program prelungit, iar aceasta mutare poate fi inca un motiv pentru Irinel si Judecatori, ca mama ei nu are timp sa se ocupe de ea si nici o locuinta stabila.

Milionarul de Izvorani s-a deplasat la gradinita pentru a o vedea pe fetita, iar in momentul cand Irina si-a vazut tatal a inceput sa strige „Tati, vreau să vii repede, înaintea mamei să mă iei la tine. Tati, poţi să mă iei acum? Te rog, te rog, te rog!!!"

Judecatoria va lua cu siguranta in evidenta aceste acte, iar daca vor aproba ca sunt false, Monica Columbeanu risca sa ramana definitiv fara fetita.
 
 
Categorie: Showbiz | Vizualizări: 478 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Custodie, Irina Columbeanu, Monica Columbeanu, Acte False, Irinel Columbeanu, Ramona Gabor, Divort | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: