Principală » 2011 » Mai » 16 » Monica Columbeanu s-a intors din SUA cu un geamantan plin de cadouri pentru fiica ei
1:19 PM
Monica Columbeanu s-a intors din SUA cu un geamantan plin de cadouri pentru fiica ei
 

Monica Columbeanu a fost plecata din tara timp de doua saptamani pentru a participa la un casting in SUA, in urma caruia ii vor intra in cont circa 150.000 de dolari.

La intoarcerea in Romania, Monica Columbeanu a fost asteptata pe aeroport de fiica ei Irina Columbeanu, care a fost foarte fericita cand si-a vazut mama si mai ales cand si-a vazut geamantanul cu jucarii si alte surprize.

Monica era obosita dupa un drum de 12 ore, insa cu toate acestea a reusit sa zambeasca cand s-a urcat in masina si si-a fazut fetita. Odata ajunsi la bloc, Gabi Badalau a gasit a gasit imediat doua persoane sa le care bagajele la apartament.

In fata usii, Monica era asteptata de reporterii de la Cancan TV pentru un interviu. Dar cum oboseala si-a spus cuvantul, aceasta nu a stat de vorba cu reporterii, lansa-o pe sora ei sa dea cteva declaratii scurte.

Cancan tv: De ce a plecat sora ta in Statele Unite?

Ramona Gabor: Am vazut ca aveti o legatura foarte apropiata cu domnul Columbeanu. Asa ca declaratiile sa le faca el, cumnatelul.

Mai multe detalii si reactii despre venirea Monicai Columbeanu in Romania vor fi dezbatute astazi la B1 TV, de la ora 18:00.
Categorie: Showbiz | Vizualizări: 472 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: SUA, Irina Columbeanu, Monica Columbeanu, Cadouri | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: