Principală » 2012 » Martie » 3 » Naomi Watts o va interpreta pe marele ecran pe printesa Diana
3:11 PM
Naomi Watts o va interpreta pe marele ecran pe printesa Diana
Actrita o va interpreta pe marile ecrane pe printesa Diana, in filmul "Caught In Flight", regizat de Oliver Hirschbiegel.

Acest proiect cinematografic, produs de compania britanica Ecosse Films, va fi realizat pe baza unui scenariu scris de Stephen Jeffreys. Filmul va prezenta ultimii doi ani din viata printesei Diana si va descrie felul in care aceasta a reusit sa isi gaseasca fericirea in viata personala dupa divortul de printul Cjarles si sa devina una dintre cele mai renumite activiste din lume in domeniul actiunilor si programelor umanitare. Filmarile vor incepe spre sfarsitul acestui an in Marea Britanie si Australia.

"Este o mare onoare sa ma alatur proiectului si sa pot juca acest rol iconic - Printesa Diana a fost iubita peste tot in lume si abia astept sa ajung in fata provocarii de a o interpreta pe marele ecran", a declarat Naomi.

Chiar daca printesa era implicata intr-o relatie cu Dodi Fayed, cand a decedat in Paris, in 1997, apropiatii ei insista ca iubirea vietii ei a fost dintotdeauna Dr. Khan, un chirurg care a lucrat la Spitalul Regal Brompton din Londra. Se spune ca doctorul a crezut ca ar fi imposibil sa se casatoreasca cu Diana si astfel au pus punct relatiei in vara anului 1997.

Un alt film despre viata Dianei, bazat pe memoriile fostului ei badyguard Ken Wharfe, intitulate "Diana: Closely Guarded Secret", se afla in etapa de preproductie. Producatorul Stephen Evans cauta o actrita de la Hollywood care sa o intruchipeze pe printesa britanica. Nume ca Keira Knightley si Scarlett Johansson au fost asociate proiectului.

Autor: Revista Kaufland
Sursa foto: yourstuffwork.com

Categorie: Showbiz | Vizualizări: 438 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Naomi Watts, Caught In Flight, Printesa Diana, film | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: