Principală » 2011 » Decembrie » 4 » Nicole Kidman ar putea promova Romania intr-un film documentar
2:28 PM
Nicole Kidman ar putea promova Romania intr-un film documentar
Actrita australiana ar putea promova atractiile turistice romanesti, intr-un documentar care urmeaza sa fie realizat de Travel Channel, a declarat Paul Lister, producatorul filmului "Wild Carpathia", care l-a avut ca protagonist pe Printul Charles.

"Cred ca am putea gasi interes din partea actorilor care au filmat in Romania pentru a participa la alte documentare. Ma gandesc la Nicole Kidman. Cred ca e o idee buna sa implicam vedete. Este evident ca avandu-l pe Printul Charles in primul documentar a fost ca un magnet. Eram sigur ca acest lucru ne va multiplica publicul interesat de documentar, deci pentru viitoarele proiecte va trebui neaparat sa gasim pe cineva cunoscut", a afirmat producatorul de la Travel Channel.

El a mai spus ca intentioneaza, pentru a promova Romania, sa dezvolte un joc pe facebook, in genul Farmville, care sa aiba ca idee "conservarea padurilor din Romania".

Autor: Revista Kaufland
Sursa foto: zmic.ro

Categorie: Diverse | Vizualizări: 383 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Documentar, romania, film, Nicole Kidman | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: