Principală » 2011 » Decembrie » 6 » Ninsori abundente in centrul tarii. Ce ne ofera vremea in urmatoarele zile
3:30 PM
Ninsori abundente in centrul tarii. Ce ne ofera vremea in urmatoarele zile
Iarna si-a intrat in drepturi la munte. In judetele Brasov, Covasna si Harghita ninge inca de dimineata iar stratul de zapada a depasit zece centimetrii.

Miercuri


Cerul va fi temporar noros. In cursul zilei in regiunile sudice si sud-estice vor fi precipitatii locale, predominant ploi. Noaptea aria precipitatiilor -ploaie, lapovita si ninsoare - va cuprinde vestul, centrul si nordul tarii. In zona montana va ninge. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 9 grade, iar cele minime intre -7 si 3 grade. Presiunea atmosferica va fi in scadere in jumatatea nordica a tarii, iar in rest nu va avea variatii semnificative.

Joi

Cerul va fi mai mult noros. In regiunile din vestul, nordul si centrul tarii local vor cadea precipitatii slabe, sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare, iar la munte va ninge. In restul teritoriului precipitatiile, mai ales ploi, se vor semnala pe arii restranse, cu precadere la inceputul zilei. Vantul va fi moderat, cu intensificari locale, iar in zona montana inalta va sufla tare.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 11 grade, iar cele minime intre -7 si 2 grade.

Vineri

Cerul va avea innorari temporare, iar in jumatatea de nord a tarii, pe arii restranse, vor cadea precipitatii slabe, mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 9 grade, iar cele minime in general intre -6 si 3 grade.

Sursa: stirileprotv.ro

Categorie: Meteo | Vizualizări: 383 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Vremea, Ninsori, Iarna, Zapada | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: