Principală » 2011 » Decembrie » 14 » Ninsori in Weekendul 17-18 decembrie 2011. Cum va fi vremea de Craciun si Revelion
5:34 PM
Ninsori in Weekendul 17-18 decembrie 2011. Cum va fi vremea de Craciun si Revelion
Sambata - In regiunile intracarpatice vremea se va raci, cerul va fi mai mult noros si pe arii extinse vor cadea precipitatii sub forma de ploaie, care treptat se vor transforma in lapovita si ninsoare. In restul teritoriului vremea va fi calda, innorarile vor fi temporare si mai ales seara si noaptea local va ploua. La munte vor predomina ninsorile. Vantul va sufla moderat, cu intensificari locale, iar la munte va fi tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 6 si 14 grade, iar cele minime se vor situa intre -4 si 6 grade.

Duminica - Vremea se va raci in toate regiunile. Cerul va fi temporar noros si pe arii restranse se vor semnala precipitatii sub forma de ninsoare in nord-vestul, centru tarii si la munte si predominant ploi in sud-est. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montanã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 9 grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre -6 si 0 grade.

Sursa: stirileprotv.ro

Categorie: Meteo | Vizualizări: 417 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Prognoza Meteo, Vremea, Revelion, Ninsori, Craciun | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: