Principală » 2011 » Iunie » 11 » Nu posta pe facebook poze cu lucruri valoaroase din locuinta ta. Te poti trezi fara ele
7:53 PM
Nu posta pe facebook poze cu lucruri valoaroase din locuinta ta. Te poti trezi fara ele



Majoritatea persoanelor de pe site-ul de socializare facebook sunt dornice sa posteze poze care sa-i scoata in evidenta. Insa putini stiu ca daca fac unele poze cu lucruri valoaroase pot ramane in scurt timp fara ele.

Multi hoti isi aleg persoanele urmatoarea spargere in functie de ceea ce omul posteaza pe siteuri de socializare. Pana si telefonul tau cu care iti face poza te poate da de gol ca de fapt nu esti o persoana cu venituri medii. Spun acest lucru deoarece telefoanele inteligente din ziua de azi au integrat un GPS care ataseaza automat pozei ziua in care a fost realizata poza si localitatea.

"Majoritatea smartphone-urilor au un cip GPS si atunci cand faci o fotografie informatiile despre locatie, data si ora sunt atasate pozei. Aceste date pot fi accesate apoi usor de oricine, cu ajutorul unui program gratuit disponibil pe internet", a explicat Marius Ralea, specialist in telecomunicatii.

Insa chiar daca nu detii un telefon performant asta nu te avantajeaza, deoarece in momentul in care ai postat poza, hotii te cauta dupa datele din profil.

O alta problema este atunci cand postezi pe facebook sau pe un alt site de socializare ca ai plecat in vacanta pentru o anumita perioadat de timp. Imediat ce hotii dau de aceasta veste, nu stau mult pe ganduri si intra in actiuni.

Prin urmare, site-urile de socializare au partile lor pozitive, insa te pot lasa cu mana pe suflet.
Categorie: Stiri | Vizualizări: 452 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: hoti, Poze, Furturi, Facebook | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: