Principală » 2011 » Octombrie » 11 » O asistenta medicala de 36 de ani a intretinut relatii sexuale cu un elev de 14 ani pe plaja
6:04 PM
O asistenta medicala de 36 de ani a intretinut relatii sexuale cu un elev de 14 ani pe plaja


O asistenta medicala in varsta de 36 de ani a intretinut relatii sexuale cu un elev de 14 ani la malul marii. Potrivit informatiilor publicate de Daily Mail, asistenta avea o relatie cu adolescentul de aproximativ trei ani, iar povestea de iubire dintre cei doi s-a terminat atunci cand parintii baiatului au aflat.

Cel mai probabil, parintii elevului au aflat de la prietenii acestuia, care l-au surprins de doua ori in ipostaze intime. Prima data l-au vazut gol in dormitorul asistentei, iar a doua oara cei doi au fost vazuti fara lenjerie de corp pe o banca din parc.

La audieri, judecatorii au aflat ca cei doi au intretinute relatii sexuale de cel putin 10 ori.

Toata povestea se pare ca inceput in 2005, cand baiatul avea 14 ani. Asistenta i-ar fi propus sa se urce in masina pentru a da o runda. Elevul a acceptat si s-a urcat in masina, iar asistenta nu a oprit decat la malul marii, unde au si intretinut relatii sexuale pe plaja.

Audierile continua, iar daca asistenta medicala va fi gasita vinovata, risca sa primeasca ani grei de inchisoare.

Sursa: Daily Mail

Categorie: Stiri | Vizualizări: 437 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Malul Mari, Plaja, Sex, Elev, Asistenta medicala, Adolescent | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: