Principală » 2011 » Decembrie » 22 » Pana si natura i-a adus omagii liedrului Kim Jong-il. Gheata s-a spart si o furtuna de zapada s-a declansat
1:51 PM
Pana si natura i-a adus omagii liedrului Kim Jong-il. Gheata s-a spart si o furtuna de zapada s-a declansat
Odata ce moartea liderului nord-coreean a fost facuta publica, o tara intreaga a dorit sa ajunga la sicriul lui pentru ai aduce omagii.

Insa se pare ca nu doar omenirea l-a plans pe Kim Jong-il. Gheata de pe lacul Chon, situat pe Muntele Paektu, s-a spart intr-un zgomot puternic, iar mai apoi s-a declkansat o furtuna de zapada, scrie agentia KCNA.

Muntele Paektu este situat in partea de nord a Coreei de Nord, in apropiere de frontiera chineza. Acesta este considerat sacru de nord-coreeni deoarece fondatorul tarii, Kim Il-sung, tatal lui Kim Jong-il, a infiintat acolo o tabara a gherilei antijaponeze in perioada colonizarii Coreei de catre Japonia.

Agentia KCNA a mai spus ca furtuna de zapada s-a oprit brusc marti dimineata lasand loc soarelui stralucitor, iar pe munte a fost observata semnatura lui Kim Jong-il si un cocor japonez care dadea tarcoale statuii.

Sursa: stirileprotv.ro / KCNA

Categorie: Stiri | Vizualizări: 383 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Natura, Kim Jong-il, Omagii, Comemorari | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: