Principală » 2012 » Martie » 15 » Pedeapsa crunta pentru un tanar care avea un site de torrente. A fost "vandut de Guvern"
12:09 PM
Pedeapsa crunta pentru un tanar care avea un site de torrente. A fost "vandut de Guvern"
Un student britanic in varsta de 23 de ani, creator al unui site care ofera link-uri spre filme si emisiuni TV piratate, va fi pus in mainile americanilor, dupa ce autoritatile britanice au semnat zilele acestea extradarea lui. In urma cu doua luni, tanarului i s-a confirmat ca va face pana la 10 ani de inchisoare... Citeste tot articolul pe yoda.ro.

Sursa: yoda.ro


Categorie: Stiri | Vizualizări: 397 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Site torrent, Retinut, Student, Inchisoare | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 1
1 Cobie  
0
Nu-ti pierde spetanra, draga Diana, priveste in ochii copilului tau si sunt sigura ca, dincolo de toata durerea fizica si psihica a acestui baietel nevinovat, exista nesfarsita dragoste pe care ti-o ofera din toata inimioara lui mica.Uneori viata este nedreapta si grea. Eu am o fetita mica pentru care ii multumesc in fiecare zi lui Dumnezeu ca s-a nascut sanatoasa si incerc sa imi imaginez durerea imensa din sufletul tau cand iti ptivesti copilul bolnav. Trebuie sa fie cumplit!Va doresc din suflet sa aveti parte de o minune, sa se faca bine si sa va puteti bucura impreuna de viata.

Prenume *:
Email *:
Cod *: