Principală » 2011 » Mai » 9 » Presa britanica baga panica in populatia. Daily Mail: Printul Harry, viitoarea victima a teroristilor
1:50 PM
Presa britanica baga panica in populatia. Daily Mail: Printul Harry, viitoarea victima a teroristilor
 

Daily Mail a publicat un articol in care se vorbeste despre viitorul atentat pe care gruparea Al-Qaeda il pregateste, iar prima persoana pe lista neagra ar fi Printul Harry.

Ziaristii au ajuns la aceasta concluzia dupa ce au vizionat un videoclip pe youtube realizat de grupul extremist Muslims Against si postat pe net cu o saptamana in urma.
 

Videoclipul poarta numele de "Harry nazistul" si il arata pe print in perioada in care era militar in armata britanica 2007 si 2008.

"Initial, acest clip a fost postat pe website-ul unui grup adept al jihadului. In imagini, Printul Harry sta de vorba cu presa, in timp ce se afla in provincia Helmand, Afganistan." - scrie Daily Mail.

Comentariile lasate la acest video nu sunt tocmai bine primite de catre britanici.

"O persoana scrie: 'Fie ca Allah sa-l distruga, iar blestemul sa cada asupra lui.' Un alt utilizator, care semneaza sub pseudonimul 'Fratele Younis', spune: "Sa putrezeasca in iad." - arata Daily Mail.

Organizatia care este acuzata de aceasta incitare la crima, Muslims Against Crusades, sustine intr-un comunicat de presa ca ziarele britanice mint cu nerusinare.
 
Autor: Daily Mail
Categorie: Stiri | Vizualizări: 436 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Atentat, Victima, Muslims Against Crusades, Terorism, Printul Harry | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: