Principală » 2012 » Februarie » 23 » Prognoza Meteo pana de martisor
4:46 PM
Prognoza Meteo pana de martisor
- In perioada 24-26 februarie temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 12 grade celsius, iar cele minime in jur de zero grade. In aceasta perioada, in toate zonele, se prognozeaza precipitatii in partea de nord in special sub forma de ninsoare, mai ales noaptea, si mixte in rest. Vor fi cantitati maxime in aceste trei zile de 4 sau 5 litri pe metru patrat in 24 de ore, "deci nu sunt cantitati foarte mari de precipitatii".

- In perioada 26-29 februarie vor mai scadea temperaturile, mai ales in timpul noptii, intre -10 grade si 0 grade. Ziua vor fi temperaturi cuprinse intre 0 si 10 grade. In aceasta perioada vor fi precipitatii mai mult sub forma de ninsoare. "Cantitatile le vom preciza luni".

- In perioada 1 - 7 martie, temperaturile maxime vor fi intre 0 si 10 grade, iar minimele se apropie din nou de zero grade. "Avem un semnal ca in jurul datei de 5 martie vor fi din nou precipitatii. Vom face cu o saptamana inainte precizarea asupra cantitatilor."

Sursa: stirileprotv.ro / ANM

Categorie: Stiri | Vizualizări: 370 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: ANM, Prognoza Meteo, Ion Sandu, meteorologie | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: