Principală » 2011 » Octombrie » 21 » Rapid Bucuresti 0-1 Legia Varsovia
10:53 AM
Rapid Bucuresti 0-1 Legia Varsovia

Rapid Bucuresti a fost invinsa in Europa League pentru a doua oara de cand joaca pe noul stadion "National Arena", cu scorul de 0-1 de catre polonezi de la Legia Varsovia.

Singurul gol al meciului a fost inscris de Miroslav Radovic in minutul 72.

In prima repriza, ocaziile de gol au fost la ambele porti. Polonezi au fost primii care au amenintat poarta rapidista in minutul 7 prin Radovic al carui sut a fost respins de Coman.

Giulestenii au revenit repede in joc astfel ca in minutul 15 Pancu a expediat un sut care a trecut cu putin peste poarta.

In minutul 23 Coman a fost pus iar la incercare de catre Borysiuk cu un sut de la marginea careului.

In prelungirile primei reprize, fostul portar al vasluiului a aratat ca nu degeaba a fost titular cat a jucat la moldoveni si a scos sutul lui Deac in corner (45+1).

A doua repriza a avut acelasi deznodamant, cu ocazii de ambele parti. Insa cei care au reusit sa fructifice au fost polonezii prin Miroslav Radovic, in minutul 72.

Pana la final, rapidistii au alergat dupa egalare iar in minutul 88 Sburlea a avut o buna ocazie care a fost respinsa in corner de Kuciak.

Categorie: Sport | Vizualizări: 376 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: fotbal, Rapid Bucuresti, Legia Varsovia, Grupe, Europa League | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: