Principală » 2011 » Octombrie » 20 » Raspunsul primit de niste jurnalisti de la politisti dupa ce au fost agresati: Sunati la 112
10:37 AM
Raspunsul primit de niste jurnalisti de la politisti dupa ce au fost agresati: Sunati la 112

Mai multi jurnalisti s-au deplasat miercuri seara pentru a relata un incendiu izbucnit la o terasa din Euforie. In momentul cand ziaristii au incercat sa se apropie de terasa care luase foc, mai multi indivizii au inceput sa-i agreseze sub privirile unui echipaj de politie.

Politistii se deplasasera la fata locului pentru a depista cauza incendiului, si nu pentru a interveni in conflictul ce izbucnise intre ziaristi si un grup de indivizi.

Dupa ce au terminat de relatat incendiul, jurnalistii s-au dus catre echipajul de politie pentru a depune plangeri, insa raspunsul primit de la oamenii legii i-a lasat cu gura cascata: "Sunati la 112".

Mai mult decat atat, indivizii care ii agresasera pe reporteri n-au fost opriti de catre echipajul de politie pentru ai luati la intrebari, ci au fost lasati sa plece ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Sursa: stirileprotv.ro

Categorie: Stiri | Vizualizări: 350 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Politie, Atacati, Jurnalisti, Agresati | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: