Principală » 2011 » Iunie » 4 » Razvan Lucescu si-a dat demisia de la nationala
7:40 PM
Razvan Lucescu si-a dat demisia de la nationala



La scurt timp dupa victoria inregistrata impotriva Bosniacilor, Razvan Lucescu si-a anuntat demisia din Functia de selectioner. Motivul principal pentru care a parasit nationala fiind cel al controverselor si presiunilor care au fost facute de catre presa si conducere.

Se pare ca Razvan Lucescu luase aceasta decizie de cateva zile, insa nu a spus nimic nimanui pana dupa meciul cu Bosnia.

"Au fost foarte multe discutii, voci ca nu avem sansa, ca suntem iesiti din lupta. Asta inca din martie 2011. Sunt lucruri care afecteaza starea de spirit a echipei, care dezbina, care nu da posibilitatea unei echipe sa fie unita, sa joace in liniste", a declarat Razvan Lucescu.

Oficialii FRF aveau deja lista cu posibili inlocuitorii, iar primul pe foaie este Gica Hagi. Oficialii FRF nu au confirmat acest lucru, insa pe Gigi Becali l-a scapat gura spunand: "Sa ii dea Dumnezeu noroc, sa ii dea Dumnezeu sanatate si noroc. Pentru ca este visul lui ca sa reuseasca ca antrenor, mai mult decat atat, la echipa nationala. Cand ii spui lui Gica echipa nationala, pentru el inseamna totul. Dupa familia lui asta inseamna echipa nationala. Sa aiba intelepciune, sa faca echipa buna, sa si califice. Daca califica este primul pas ca performanta ca antrenor. Daca el va califica, va fi reincoronat Rege, ca antrenor".

Nationala a plecat in America de Sud pentru a disputa doua amicale impotriva Braziliei si Paraguay-ului.
Categorie: Stiri | Vizualizări: 337 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Razvan Lucescu, Nationala, romania, Selectioner, Gica Hagi | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: