Principală » 2012 » Septembrie » 17 » Rent-a-car Romania
2:38 PM
Rent-a-car Romania
Pleci in vacanta si ai nevoie de o masina ? Inchirierea unei masini iti poate oferi libertatea si flexibilitatea de care ai nevoie . Pentru a evita posibilele complicatii , informeaza-te in legatura cu variantele disponibilie , cauta pe internet cele mai bune oferte si reduceri de inchirieri masini sau rent a car Romania .
Cum iti alegi masina de la inchirieri auto ?
Gandeste-te ce tip de masina iti doresti. In cazul in care calatoresti cu copii sau ai foarte multe bagaje , ar fi bine sa iei in considerare optiunea de a inchiria un SUV sau un mini-van. Daca iti doresti sa economisesti bani si combustibil , alege cel mai mic model disponibil dintre toate masinile.

Cum o returnezi ?
Inainte de a o returna , fa chiar tu plinul masinii , astfel vei plati exact cat ai consumat. Incearca sa eviti benzinariile din apropierea aeroportului de unde ai inchiriat masina , preturile tind sa fie ceva mai ridicate in aceste zone. Mai bine alimenteaza cu cativa kilometrii mai devreme.
Inainte de a returna masina asigura-te ca nu ti-ai uitat nici un obiect personal. Nu uita sa verifici si porbagajul ! Cele mai comune obiecte pierdute sunt telefoanele mobile , ochelarii de soare si umbrelele. Asigura-te ca agentul de inchirieri auto face verificarea masinii in prezenta ta , astfel incat sa fii de fata in cazul gasirii unor nereguli .

Categorie: Auto | Vizualizări: 4117 | Adăugat de: 5rent | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 1
1 Kaplan  
0
Un SMS poate contine doar 160 caertcare. Poate contine numerele de telefon a 5-6 pizzerii (in cazul de fata). Cu siguranta sunt suficiente pentru a gasi ceva de mancare. Chiar daca ai primi lista celor 200 de pizzerii, nu cred ca le-ai consulta ofertele la toate.

Prenume *:
Email *:
Cod *: