Principală » 2011 » Decembrie » 20 » S-a intors din morti pentru a-si pedepsi sotul care a omorat-o
3:52 PM
S-a intors din morti pentru a-si pedepsi sotul care a omorat-o
Austrian Times a publicat un articol in care povesteste despre fapta satanista a unui barbat care si-a omorat sotia si cum acesta isi plateste acum cu varf si indesat crima facuta.

Stiu ca vi se pare greu de crezut, insa potrivit publicatiei Austrian Times, sotia ucisa s-a intors din morti pentru a-si pedepsi barbatul.

Barbatul se certa mai mereu cu navasta pana intr-o zi cand a decis sa-i inchida gura definitiv. Si-a omorat nevasta dupa care a ingropat-o in curtea casei sale si a anuntat pe toata lumea ca sotia lui a fugit cu amantul in lume. Lucru care a fost crezut imediat de catre toata lumea.

Insa misterul avea sa iasa la suprafata cand o ruda de-a criminalului a observat in nenumarate randuri ca o fantoma isi face aparitia mai mereu in curtea casei.

Imediat respectiva persoana s-a dus cu gandul ca s-ar putea sa fie vorba despre fantoma femeii omorate si a chemat un clarvazator pentru a deslusii lucrurile.

Barbatul fiind speriat ca ar putea fi bantuit de sotia sa, s-a dus la politie pentru a-si declara fapta. Acesta risca acum ani grei de inchisoare.

Sursa foto: descopera.ro

Categorie: Stiri | Vizualizări: 436 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Fantoma, Viata, Moarte, Crima, Ucisa | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: