Principală » 2011 » Octombrie » 21 » Sfarsitul lumii ar trebuii sa fie azi potrivit unui profet
2:26 PM
Sfarsitul lumii ar trebuii sa fie azi potrivit unui profet

Profetul care a prezis ca pe 21 mai va fi sfarsitul lumii, bagand isterie in populatia de pe glob, vine cu o noua predictie. Acesta sustine ca astazi, 21 octombrie 2011 ar trebui ca lumea sa ia sfarsit, datorita unui cataciclism care va distruge globul pamantesc.

De aceasta data, ministerul apararii si-a luat masuri de precautie, nemailasandu-l pe acest profet sa-si spuna previziunile prin masss-media, pentru a nu crea o noua isterie. Ministerul apararii crede ca acest om nu face altceva decat sa minta populatia nonsalanta provocand panica.

Profetul considera ca predictiile lui sunt adevarate deoarece se bazeaza pe matematica biblica.

Sa ne readucem aminte ce s-a intamplat pe 21 mai 2011:

Harold Camping este cunoscut de americani drept un profet ale carui predictii se adeveresc, iar in momentul cand a anuntat ca pe 21 mai lumea va lua sfarsit, panica a intrat in toate statele ameticane, populatia iesin pe strazi.

Multe critici au fost aduse profetului in aceea perioada, deoarece sfarsitul lumii nu venise. Cum anuntul profetului fusese facut la postul de radio "Family Radio", unii spun ca a facut aceasta predictie prin intermediul acestui post de radio pentru a castiga bani frumosi din rating si celelalte.

Unii americani mai destepti, s-au gandit sa faca un business din aceasta isterie si, ba au deschis cluburi in care sa sarbatoreasca pentru ca n-au murit, s-au au inscriptionat mesaje apocaliptice pe haine.

Sursa: Daily Mail

Categorie: Stiri | Vizualizări: 411 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Predictii, Profetii, Sfarsitul Lumii | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: