Principală » 2011 » Iunie » 30 » Show la spitalul judetean din Buzau: "I was start to go to my home si m-a prins militia pe aci"
12:51 PM
Show la spitalul judetean din Buzau: "I was start to go to my home si m-a prins militia pe aci"
 
Un sofer in stare de ebrietate a fost prin in trafic de politisti si adus la spitalul judetean din Buzau unde a facut un show de zile mare.
 
Barbatul a inceput sa le vorbeasca medicilor atat in limba engleza cat si in lima romana, spunandu-le ca a venit din razboi si ca lucreaza pentru PetroCanada.
 
"Sunt angajatul lui Munai Gaz din Kazahstan şi lucrez pentru PetroCanada. Am venit din război din Libia acuma", a început bărbatul. "I was start to go home... the center of the road... two years here...hă, la dracu, la Merei...şi m-a prins miliţia pe aici", a continuat şoferul turmentat.
 
Barbatul a fost prins de catre politisti in localitatea Verneşti, unde circula cu 90 de km/h. Chiar daca politia rutiera i-a facut semn sa se opreasca, barbatul si-a continuat linistit drumul pentru inca 1 km, unde a fost nevoit sa opreasca fiind blocat de catre agentii de circulatie.


Sursa: Stirileprotv.ro
Categorie: Stiri | Vizualizări: 347 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: I was start to go to my home si m-a, Stare de Ebrietate, Sofer Beat, Betie | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: