Principală » 2012 » Martie » 3 » Sparkle, ultimul film in care a jucat Whitney Houston, va fi lansat in vara
3:44 PM
Sparkle, ultimul film in care a jucat Whitney Houston, va fi lansat in vara
Fanii lui Whitney Houston, celebra cantareata ce a incantat cu vocea ei mai multe generatii, au totusi un motiv de bucurie. Ei vor putea vedea si asculta pe artista in ultimul film in care a jucat, intitulat "Sparkle", ce va fi lansat in luna august.

"Sparkle" e un remake al unui musical din 1976 care a inspirat povestea formatiei The Supremes. In filmul original e vorba de treu surori care incep sa cante in corul bisericii din Harlen, la sfarsitul anilor 1950, iar apoi devin faimoase ca grup muzical. Atingerea brusca a statutului de celebritati le ravaseste insa vietile personale. In noul film, regizat de Salim Akil, actiunea e plasata in Detroit, in 1968, cand mezina unei familii, Sparkle, care e foarte talentata, se straduieste sa devina vedeta in timp ce problemele, printre care dependenta de substante, ii macina familia. Whitney Houston joaca rolul Emmey, mama lui Sparkle, o femeie care nu e tocmai un punct de sprijin pentru fiica ei.

Filmul "Sparkle" e un proiect mai vechi de-al lui Whitney Houston, care a mai vrut sa-l ecranizeze la inceputul anilor 2000 cu Aaliyah, cantareata care a jucat in "Queen of the Damned" si care a murit intr-un accident aviatic. Desi cunoscuta mai mult pentru muzica si vocea senzationala, artista a avut destul de multe aparitii in filme si seriale. Cel mai cunoscut film in care a aparut este "The Bodyguard", a carui coloana sonora a inclus megahit-ul I Will Always Love You.

In ceea ce priveste "Sparkle", se pare ca pelicula ar fi avut sanse reale de a relansa cariera cinematografica a lui Houston, interpretarea ei fiind foarte apreciata de producatorul acesteia, Howard Rosenman, care a spus: "Aceasta productie ar fi insemnat o revenire nemaipomenita, caci joaca magnific in ea. E de laudat calitatea interpretarii sale, este extraordinara in acest film". Pelicula, pentru care Houston turnase deja toate scenele aferente si inregistrase melodiile din coloana sonora, se afla acum in post-productie.

Autor: Revista Kaufland
Sursa foto: idolator.com

Categorie: Showbiz | Vizualizări: 367 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Whitney Houston, Sparkle, film | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: