Principală » 2011 » Iunie » 4 » Sperantele pentru Euro 2012 reinviu. Romania Bosnia 3-0
11:50 AM
Sperantele pentru Euro 2012 reinviu. Romania Bosnia 3-0



Romania a invins aseara Bosnia cu scorul de neprezentare de 3-0. Nationala noastra a mizat pe atac inca de la inceputul partidei, astfel ca in minutul 9 Muresan a inscris cu capu dupa un aut executat de Sapunaru. Insa golul a fost anulat pe motiv de incorectitudine la executarea autului.

In minutul 20 Bosnia a inscris prin Dzeko, insa si la ei golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

In minutul 30 Sanmartean a lovit transversala cu un sut din 10 metri si anunta deja golurile care urmau sa fie inscrise de Mutu si Marica.

Primul gol a fost marcat de catre Adrian Mutu in minutul 37, dupa o centrare venita de pe partea stanga de la Razvan Rat. Tot Razvan Rat a fost omul care a centrat pentru Marica care a inscris cel de-al doilea gol in minutul 40.

In a doua repriza Marica a mai inscris un gol, lobandu-l pe portarul bosniac.

Mijlocasul Torje a rata doua ocazii singur cu portaru, insa pana la final a reusit sa scoata un penalty care a fost executat de Sapunaru si ratat.

Prin aceasta victorie, Romania acumuleaza 8 puncte si urca pana pe locul 3 in grupa, aflandu-se la 1 punct distanta de locul doi.
Categorie: Sport | Vizualizări: 381 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: fotbal, Nationala, Bosnia, romania, ce, euro 2012, Calificare | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: