Principală » 2011 » Iunie » 24 » Steaua isi pierde micii sponsori daca pleaca din Ghencea
11:58 AM
Steaua isi pierde micii sponsori daca pleaca din Ghencea



Gigi Becali se confrunta cu mari probleme daca va fi nevoit sa plece din Ghencea. Primele efecte negative pe care clubul steaua le are, sunt acelea ca sponsorii mici si angajatii clubului sunt gata sa nu mai aibe nici o legatura cu acest club.

"Poate vi se pare ciudat ce vă spun, dar deja, după anunţul lui Becali de a părăsi Ghencea, primele măsuri s-au şi luat. Spre sfârşitul săptămânii trecute, în jur de 25 de oameni au primit preaviz, urmând ca după 15 zile să-şi încheie contractele de muncă. Au fost înştiinţati că nu vor mai lucra la club, o parte din femeile de serviciu, bucătărese, îngrijitori ai stadionului, oameni de la marketing", a declarat, sub protecţia anonimatului, un angajat al clubului.

"Avem semnale că mai mulţi sponsori se vor retrage dacă vom părăsi Ghencea. O parte dintre aceştia nu mai doresc să‑şi prelungească angajamentele care le-au semnat pe un sezon. Oamenii vor să-şi facă reclamă pe Steaua, nu pe alte arene din provincie unde ar putea juca echipa", a declarat aceeaşi sursă. Totodată, muzeul şi magazinul Stelei de la stadion se vor închide dacă Gigi Becali nu se înţelege cu cei de la Armată.
Categorie: Sport | Vizualizări: 393 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Sponsori, fotbal, Angajati, Ghencea, Steaua | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: