Principală » 2011 » Decembrie » 15 » Steaua s-a calificat istoric in primavara europeana dupa ce a invins AEK Larnka cu scorul de 3-1
12:14 PM
Steaua s-a calificat istoric in primavara europeana dupa ce a invins AEK Larnka cu scorul de 3-1
Steaua Bucuresti reuseste o calificare istorica in primavara europeana dupa ce a reusit sa-i invinga pe cipriotii de la AEK Larnka cu scorul de 3-1, iar Macabi Haifa este invinsa de Shalke cu scorul de 3-0.

In prima repriza Steaua i-a dominat pe ciprioti atat la atitudine cat si la ocazii de gol. Dar dupa primele 45 de minute scorul arata 0-0, iar Steaua isi juca calificarea in cea de-a doua repriza pe mana ei dupa ce Shalke conducea pe Macabi cu 1-0 la pauza.

Cea de-a doua repriza a apartinut tot stelistilor, care au si inscris trei goluri. Primul gol fiind marcat de Rusescu dintr-un penalty scos de Stefan Nicolic.

Bucuria nu a durat mult timp, caci dupa 7 minute AEK Larnka a reusit sa egaleze prin Pintado.

Minutul 70 aduce cel de-al doilea gol al stelei prin Nicolic dupa o centrare perfecta a lui Brandan si reluata cu capul in poarta.

Acelasi Nikolici majoreaza scoul la 3-1 dupa o pase primita de la Tatu si finalizata cu un sut la coltul scurt in poarta lui Negri.

Fluierul de final zguduie stadionul National Arena dupa ce peste 50.000 de oameni sar in sus de bucurie.

Sursa foro: gsp.ro

Categorie: Sport | Vizualizări: 445 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Primavara europeana, Grupa, Steaua, AEK Larnka, Europa League | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: