Principală » 2011 » Octombrie » 21 » Steaua umilita in Eurpa League de Maccabi Haifa cu scorul de 0-5
10:38 AM
Steaua umilita in Eurpa League de Maccabi Haifa cu scorul de 0-5

Echipa Israeliana Maccabi Haifa si-a umilit adversarul de aseara din Europa League cu scorul de 5-0. Steaua a aratat ca o echipa neputincioasa, fara idee de joc, care nu are ce cauta in grupele europene.

10 minute le-au trebuit israelienilor pentru a deschide scorul prin Weaam Amasha. Tot acelasi jucator a mai inscris odata in minutul 20 ducand avantajul pentru Macabi Haifa la 2-0.

Israelieni aveau sa inchida meciul inca din minutul 38 cand Eric Bicfalvi a fost eliminat pentru un fault de ultim aparator, iar israelienilor li s-a acordat un penalty care a fost transformat de Yaniv Katan, ducand scorul la 3-0.

In a doua repriza, Steaua si-a continuat jocul dezastros iar in minutul 64 Iliev l-a faultat in careu pe Amasha, in urma caruia bulgarul a fost eliminat iar Macabi a beneficiat de un penalty care a fost ratat de Katan.

Degringolada Stelei nu a putut fi oprita si Maccabi a marcat al patrulea gol prin Taleb Twatha, cu un sut de la circa 24 de metri (72), in timp ce Vered a inscris golul cinci, in min. 79.

In toata istoria din cupele europene, Steaua a mai primit 5 goluri in 1997 de la echipa franceza PSG, insa pe atunci PSG era o echipa redutabila in Europa.

Categorie: Sport | Vizualizări: 550 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: fotbal, Steaua, Macabi Haifa, Grupe, Europa League | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: